Valentina Zadrija u zagrebačkom MIOC-u održala predavanje na temu “From MIOC to autonomous mobile robots and embodied AI”

30 siječnja 2024

“Slijedite svoju strast i ništa vam neće biti preteško” - to je bila glavna poruka koju je Valentina Zadrija iz Gideon, prenijela učenicima MIOC-a na jučerašnjem predavanju pod nazivom “From MIOC to autonomous mobile robots and embodied AI”.

Kroz svoju fascinantnu životnu i profesionalnu priču, Valentina je pokazala kako je inženjerstvo područje koje nudi neograničene mogućnosti za učenje, istraživanje i kreativnost, te kako je važno biti otvoren za promjene i nove izazove, ali i kako obiteljski život itekako može pomoći u stjecanju menadžerskih sposobnosti, koje su danas vrlo bitne.

Također je istaknula kako je ključno graditi svoju mrežu kontakata i svoj osobni brend u inženjerskoj zajednici, te kako je suradnja s drugim stručnjacima neophodna za postizanje izvrsnosti.

Iskreno se zahvaljujemo Valentini na njenom dragocjenom vremenu i savjetima, te MIOC-u na srdačnom domaćinstvu! Uvjereni smo da će Valentinin primjer inspirirati mnoge učenike i učenice da krenu svojim putem prema inženjerstvu!